Å jobbe

Å utvikle

Å samhandle

Åfjord CoWorkz

Jobb fra Åfjord -
til hele verden

Å jobbe på din måte betyr frihet til å jobbe hvor som helst og til hele verden. I Åfjord har vi tilrettelagt for at du skal kunne bosette deg i distriktet, samtidig som din arbeidshverdag gir inspirasjon i flotte lokaler med alle fasiliteter. 

Våre CoWorkz lokasjoner

Parken CoWorkz

I Åfjord sentrum Årnes finner du det største Coworkingsenteret i Åfjord med 27 kontorplasser og 6 lounge plasser. Et moderne og urbant miljø med topp moderne fasiliteter, i et inspirerende arbeidsmiljø.

Bygda 2.0 Kontorhotell

På Stokkøya finner du fantastiske Bygda 2.0 Kontorhotell som del av Åfjord CoWorkz. Her finner du arbeidsro i spektakulære omgivelser med havet, Stokkøy bakeri og Stokkøy Strandhotell og Strandbaren som nærmeste nabo.

Roan CoWorkz

Roan CoWorkz i vakre Roan finner du i et flott coworkingsenter i 2.etg. på Julie Næss tunet. Roan CoWorkz innbyr til en rolig arbeidsplass med inspirasjon til kreativt arbeid med storhavet rett utenfor vinduene.

Et spennende arbeidsfellesskap gir sosiale og faglige sammenkomster

Et spennende arbeidsfellesskap bestående av enkeltpersoner, bedrifter, gründere og utviklingsmiljø gir inspirasjon og fellesskap i hverdagen. I Åfjord kan vi tilby flere spennende coworking lokasjoner, alle med sitt særpreg og egen identitet.

Under felles paraplyen Åfjord CoWorkz kan vi dekke de fleste behov; fra faste plasser til korttidsleie og dagplass, alle inklusive digitale løsninger slik at videomøter og annet kan gjennomføres profesjonelt.

Vi arrangerer sosiale og faglige sammenkomster som du kan delta på om det passer. Som fast leietaker i Åfjord CoWorkz vil du kunne bruke fasilitetene på alle våre lokaliteter.

Alt tilrettelagt for å kunne bo og jobbe i Åfjord – til hele verden. Les mer om Åfjord på afjord.no.

Meld din interesse for CoWorkz